Om

Jeg er professionel musiker, musikunderviser og musikalsk iværksætter. Jeg er uddannet trommeslager fra Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg, har undervist siden 2007 og har spillet i orkestre siden 1995.

Med erfaring fra koncerter, studieindspilning, orkestermusik, teaterforestillinger, kultur- og fest-arrangementer kalder jeg mig aktiv udøvende musiker.
I al mit arbejde, arbejder jeg altid ud fra Duke Ellington’ gamle citat:

“There are two kinds of music. Good music, and the other kind”

Det er meget bredt og giver mig ikke superkræfter, men jeg tager enhver musikalsk situation seriøst og beskæftiger mig i bred forstand kun med god musik!

I musikundervisningen tager jeg udgangspunkt i elevens ønsker og sætter udfra disse, struktur og målretning på undervisningen. Jeg søger at skabe et bredt kendskab til musik for mine elever og går til bunds i grundlæggende færdigheder indenfor mange felter af musik. Undervisningen struktureres igennem programmet Evernote, hvor eleven og jeg har mulighed for et løbende opdateret overblik over gennemgået musik og materiale.

I bandsammenhænge søger jeg, at gøre musikken levende og spændende samt indpasse den rette energi og stemning som musikken og musikerne har brug for.

Lokalt musik-netværk er omdrejningspunktet for to af mine projekter; JamEsbjerg og JamHaderslev.
Jeg driver 2 jam-sessions som hver løber af stablen 2 gange i måneden i hhv. Esbjerg og Haderslev. Her er formålet at musikere kommer hinanden ved – musikalsk, menneskeligt, på tværs af genre-præferencer, musikalsk baggrund og alder. Det vigtige er at alle jam-deltagere åbner sig musikalsk, ved at prøve noget nyt samt bidrage med den musik de selv kan lide.

Udover mit virke som musiker og underviser har jeg erfaring med bl.a. booking, logistik, at komponere musik, arrangement af numre, afholdelse af musikalsk workshop, projektledelse m.m.